Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Január 8.

Január 8.

Míg a rossz lelkiállapotra sok szavunk van - szerencsétlen, szomorú, csüggedt, lehangolt, bús, kedveszegett stb. -, az örömre kevesebb. Egyszerűen nem beszélünk róla olyan gyakorisággal, mint a negatív érzésekről.
Claudia Hammond

Hallgattam napokig. Ennek is megvolt az oka. Egyszerűen megfoghatatlan és felfoghatatlan dolgok történnek a környezetemben és sajnos nem a jó irányban. Ezek mellett igazán érdem pozitívnak lenni. Volt egy nap a sűrűben, amikor elfogott a pánik.

Furcsák az emberek. A becsület egy olyan dolog, amit születésünk óta óvni kell. Persze kisebb-nagyobb botlások bocsánatos bűnök, ha az ember a saját kis életében zavarog. De amikor már mások életével játszanak, azt nem lehet feldolgozni. Most úgy hamarjában három részről zúdul a nyakamba a sikkasztás híre, egyik börtönben, másik letartóztatva, harmadik egyelőre eljárás alatt. Ebből kettő csak szívfájdító ismeretség, míg a harmadik… Elég közelről érint. És ebben az esetben nagyon pozitívnak kell maradnom, lennem. Higgadtnak, mert elborult aggyal nagyon nehéz gondolkodni, jó és segítő ötleteket kitalálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése