Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.
Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.
Janikovszky Éva

Köszönöm ezt, hogy a mosolyom jut rólam eszébe az embereknek! Rosszul fogalmaztam? Akkor másképp, ha rólam van szó, akkor a mosolyom jut eszükbe először! Azt hiszem, ez igazán nagy szó! És hálás is vagyok érte! Amikor egy számomra alig ismert ember belekapaszkodik?! Ezt most világgá kellene kürtölnöm, de….. nem teszem… vagy mégis? Még nem tudom. Ha valakinek el kell, hogy mondjam, akkor elmondom. Megint fel van dobva a labda, hogy belevágjak valami olyasmibe, ami csak körvonalazódik.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése