Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Január 27.

Január 27.

Műveden építs mindennap valamit, mindennap. Néha csak javítsd egy részletét, néha, mikor erőtlen vagy, csak rendezgesd, tedd helyére a rendetlen sorokat és oldalakat. De mindennap építsd egy mozdulattal.
Márai Sándor

Lehet ez bármi. Amit a művednek érzel. Az Életed a fő műved. A gyermekeid, vagy családod, a munkád, a kapcsolataid. Természetesen ebben is meghatározó a fontossági sorrend, a türelem.

Ha nem építed fel magadat belülről, akkor a dolgaidban csak a kapkodás és az idegesség lesz a jellemző. A tapasztalat szól belőlem. J

Hogy is van ez?

1. Türelem

2. Türelem J

3. Türelem J J

4. Egészség + türelem

5. Tervek és célok + türelem

6. Türelem

7. … és így tovább

Apró lépések előre, hol hátra. S ha csak topogsz egy helyben, az is érted van. Mert türelem, a következő lépésig. Kell, épít, segít. Csak elfogadni oly nehéz. Aztán ott a kitartás c. fejezet. Őt követi az önbizalom, a hit. J Olyan egyszerűn tűnik így leírva. Mégis mennyi erő kell a kivitelezésükhöz! Belőlük sosem elég!!! Itt és Most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése