Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Január 20.

Január 20.

Adj lehetőséget a dolgoknak, hogy megtörténjenek! Adj lehetőséget a sikernek, hogy bekövetkezzék! Lehetetlen megnyerni a versenyt, ha nincs bátorságod odaállni a rajthoz, lehetetlen bármiben is győznöd, ha nincs bátorságod harcolni. Nincs tragikusabb, mint az olyan ember élete, aki megálmodott valamit, akiben ott él a becsvágy, de aki állandóan csak vágyakozik, reménykedik, és sosem ad lehetőséget az álmának, hogy megvalósuljon. Egy pislogó álmot dajkál, de nem tesz semmit, hogy a parázs lángra lobbanjon.
Richard M. DeVos

Úgy látom, tényleg magamnak kell sok mindent még a továbbiakban alakítanom. Ha az egyik úton nem megy, akkor a másikon kell tovább próbálkoznom. A felelősség súlyát nem érezzük át, nincs harag érte, csak magam okolhatom, hogy eddig nem jutott eszembe. Hiszen megmondták: CSAK MAGADRA SZÁMÍTHATSZ!!!!! Milyen igaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése