Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Január 3.

Január 3.

Arról se feledkezz meg, hogy minden szenvedésed és szívfájdalmad közepette is szépség vesz körül: a Teremtett világ, a művészet, a zenétek és kultúrátok minden csodája, a nevetés és a szeretet, az elsuttogott remények és a hangos ünnepek, az új élet és az újjászületés, a megbékélés és a megbocsátás hangjai.

William Paul Young

Ma végre az állóvíz megmozdult egy rezzenésnyire, amit már két hónapja várok, rendületlenül. Koncentrikus köreim remélem erőteljesebb mozgásba lendülnek, nagyobb hullámokat vetnek.

Mert akkor az már a következő lépést jelenti előre. J Bár, ha jobban belegondolok, már este is volt egy telefon az ügy előremozdítása érdekében…. Meg a hét közepén is! Varázsszó: türelem és mosoly!!! J

Mindezek mellett ugye ma elkezdődik megint a malomkerék forgása is, megoldjuk!!! Ennek ez a módja, csak hagyjanak nyugodtan dolgozni!!!

Este kértem angyalkártyát, és a SZÉPSÉG jött ki… Értelmeztem is azonnal: A 2011–es év, maga a SZÉPSÉG lesz számomra és családom, környezetem számára! Mert a zenével a szépséget árasztom, ezt tudom nyújtani az embereknek, no és persze a mosolyt, ami szintén SZÉPSÉG! És bízom benne, hogy az emberek megérzik és észreveszik az erre való törekvésemet!!!

S ha észreveszik, akkor a hozzáállásuk is hasonló lesz, és belőlük is azt váltja ki: a SZÉPSÉGET! Kívül-belül egyaránt!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése