Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Január 14.

Január 14.

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy az öröm csakis vagy elsősorban az emberi kapcsolatokból származik. Isten mindenüvé rejtett belőle. Benne van mindenben, abban is, amit átélünk, tapasztalunk. Csak vennünk kell a bátorságot, hogy szembeforduljunk megszokott életmódunkkal és újfajta, a hagyományostól eltérő életet kezdjünk.

Christopher Johnson McCandless

Világba kiáltani az örömöt, ehhez lenne kedvem! Hogy elmeséljem mindenkinek, hogy történik JÓ is, hogy mindenki átérezze, a türelem erejét. De most már meg kell történnie annak a lépésnek, ami a célszalagot átszakítja! Ehhez kérek segítséget, onnan Fentről!

A tegnapi nap, nos, tulajdonképpen minden várakozást felülmúlt. Mert hinni kell abban, hogy sikerülhetnek dolgok, amit az emberek többsége erősen megkérdőjelez. No, de hogyan tapasztalnák meg, amikor az eleve reménytelennek látszó dolgot meg sem próbálják? Nem veszik a bátorságot! Tegnap azt mondták rám, elég bátor vagyok, hogy csak úgy megtettem, azt, amit. De végül is bejött. Köszönet és hála érte!!! Tovább erősít abban, továbbsodor azon az úton, ahol éppen tartok! Hinni és bízni! Elsősorban magunkban, mert a nélkül nem fog menni! Persze kételyek sajnos vannak, félre kell őket rugdosni, száműzni a gondolatainkból!!

Lottóötös? Persze, az is egy cél. Legalább meg kell venni a szelvényt. Jól jönne, hát hogyne.

De nekem most elsősorban a munkám gyümölcsének learatása a cél! Az egyik! Aztán jön a másik! Majd a harmadik, így szépen sorjában.

Most az örömöt kóstolgatom, és finom. Most kaptam. de már adni szeretnék! Mert mást nem tudok adni, mint a mosoly és a dalok, a zene belőlem áradó örömét! Most csordul! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése