Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Január 19.

Január 19.

Az életben csak egy dolog biztos - leszámítva a halált és az adózást. Mindegy, mennyire próbálkozol, mindegy, mennyire jók a szándékaid, akkor is hibázni fogsz, és megbántasz másokat, és téged is megbántanak. És ha fel akarsz épülni, csak egyetlen dolgot mondhatsz: megbocsátok. Ha valaki igazságtalan, mi igazságra törekszünk. Megbocsátás nélkül a régi viták nem ülnek el. A régi sebek nem hegednek, és a legtöbb, amit remélhetünk, az az, hogy egy nap szerencsénk lesz, és feledni tudunk.
Grace klinika c. film

Olyan érdekesek az emberek. Tüskések. Ma is. Érdekes, mennyire másnak látom őket. Milyen apró, nüansznyi dolgokat veszek észre. A rezdüléseiket. Figyelem. Tudatosan? Nem tudom.

Pedig eddig is figyeltem és észleltem. Csak valahogy most másmilyennek tűnik. Olyan erős bennem az a vágy, hogy a jót mutassam az embereknek, hogy segítsek a kishitűségükön, az önbecsülésükön és mindazon, amitől szoronganak, ami gátlásokat és rossz érzéseket ébreszt bennük. Keresem az utam ez irányban. Jó ám! Mert valamiféle elhivatottságot érzek! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése