Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Február 4.

Február 4.

Legyél derűs! Programozd át magad a nap minden percében: töltődj fel olyan gondolatokkal, amik többé tesznek! Ha ideges vagy, vagy zavart, próbálj nevetni magadon. Nevess hangosan, nevesd ki azt a nőt, aki aggódik, gyötrődik, és azt hiszi, hogy az ő problémáinál nincs fontosabb a világon.

Paulo Coelho

Így van. Ma mindenképpen figyelni kell a pozitív gondolatainkra! A vágyainkra, azok eléréséhez való utunkra! Mennyivel mások a napjaim, hogy hagyok időt magamnak így kora reggelente magamra. KELL ez a csend, amelyben benne van, hogy a kis családom bent szuszog és pihen a szobákban, hogy nagyon szeretem őket!!! Benne vannak a vágyaimról szóló gondolatok, az imáim, az álmodozásaim, a jövőképem, a céljaim, terveim! Amíg itt ülve, ezekről írva, a gyertya fénye mellett lassan felkel kint a nap és ma útjára indul a péntek! Én is felkeltem a gyerekeket, és minden happy! ITT ÉS MOST!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése