Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Február 17.

Február 17.

Hiszek abban, hogy ha megfelelő észjárással rendelkezel, akkor olyan lehetőségeket fedezel fel, amelyeket korábban észre sem vettél. Másként fogsz gondolkodni, és így olyan lehetőségeket fogsz magadnak teremteni, amilyenekre a korábbi észjárásoddal képtelen lettél volna. Azáltal, hogy ennek eredményeként ilyen személlyé váltál, az emberek olyan lehetőségeket fognak neked felkínálni, amelyekre korábban nem tartottak volna méltónak. Te megváltozol, és az egész világ meg fog változni körülötted. Randy Gage

J Mosollyal kezdeni a napot, azzal feküdni le. És a kettő között törekedni rá.

Sok dolgom van. Meg kell az esthez még a dolgokat „stabilizálni”, még meghívókat útjára engedni, remélem, ezt ma véghez is viszem.

A tükröt is megrendeltem, most. J A köntös tegnap érkezett, a ruhák is elkészültek!!! J

Van persze olyan dolog is, ami nem késztet mosolyra….. nos abban az esetben pedig HIT, TÜRELEM, megint csak HIT és TÜRELEM!!! J és mosoly, másképp nem megy! Köszönöm!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése