Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Szeptember 16.

Szeptember 16.
Nemet mondani másoknak: ez része a felébredésnek, ez gyönyörű. A felébredés része, hogy úgy éled az életedet, ahogy helyesnek találod. Értsd meg: ez nem önzés. Önzés az, mikor másoktól azt követeled, hogy úgy éljenek, ahogy te helyesnek látod. Az önzés. Nem önzés, ha úgy éled a saját életed, ahogy helyesnek látod.
Anthony de Mello
Zajlik az életem. Teljesen más, új mederben, mint eddig. Tetszik! Lassan kigazolom az agyamból a gátjaimat, mert bezavarnak. Mindig annyira, de annyira előre akarok nézni. Nem kell. Pedig tudom.  Carpe diem!  A gondolatokban is! Meg kell szoknom, hogy megelégedjek a ma adta lehetőségekkel, aztán majd alakul. Persze nem azt jelenti, hogy ülök a fenekemen és nem csinálok semmit, csak nem kapkodom. Vagy nem is tudom. Mert azért kuszaság van ebben a bürokratikus, adminisztráció fertőzött világunkban. Ráadásul nem vagyok a topon ezeket a kérdéseket illetően. megint azzal foglalkozom, hogy jaaaaj, mi lesz nyáron, holott azt sem tudom mi lesz pl novemberben. J
Lila a térdem. J Esni is meg kell tanulni.  J Igen. Kívülről olyan egyszerűnek tűnik minden. De ha már ott állsz! És kérem szépen most ott állok! J Bezony.!? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése