Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Július 16.

Július 16.
Belevágni valamibe úgy,hogy nem tudom, mi lesz belőle? Igen! Képzeljék el: ez az a pillanat,amikor szabadon tudnak dönteni. És ezzel köszönt önökre a függetlenség napja. Amikor szabadon eldöntik, hogy lépnek. Ez mindig csak egy lépéssel kezdődik,soha nem többel. Abban a pillanatban ugyanis megérzik, hogy önök képesek bármire. Bármire. És amikor ezt megérzik, akkor el fognak kezdeni mosolyogni. Csernus Imre

Igazán bizakodóan nézek a jövőbe, csak nem látok tovább az orrom hegyénél. Nem vagyok rövidlátó, bár a kor és az évek elég sok nyavaját kihoznak az emberből. Egyszóval, amiért itt megint írásgyakorlok, az a régi nóta: MUNKÁT KERESEK! Bocs, ha nem érdekel a jutalékos rendszerű, biztosítós, MLM és piramis! Nem hiszem el, hogy ma csak ilyen lehetőségek vannak?!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése