Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Július 04.

Július 04.

A boldogság nem a gondtalanság és a kényelem érzete. A boldogság az a mélyebb megelégedés, amelyet akkor tapasztalunk meg, amikor alkotunk: amikor megkonstruálunk egy tárgyat, létrehozunk egy műalkotást - vagy felnevelünk egy gyermeket. Akkor tapasztaljuk meg a boldogságot, ha hozzányúlunk a világhoz, és akaratunk szerint megváltoztatjuk. A legnagyobb boldogságot pedig akkor, ha azzal, hogy hozzányúlunk, jobbá tesszük.

Naomi Alderman

Nohát. J

Ez a pihenés és a barátok között töltött idő szaka.. J

De az agyam itt is jár, nem tud teljesen kikapcsolni… Sajnálom… Látom máshol is azokat a mindennapos apró bosszúságokat, amiből nagy lesz, ami megmérgez sok mindent.. most nem írok, nem érzem ildomosnak. Magam portáján nehezen tudom összekapni magam… A tanfolyam a neten nem mindig egyszerű számomra, vagy nem világos, vagy nem fogom fel, vagy nem is tudom… Pedig érdekes, mégsem érzem magaménak teljesen. Olyan sok minden dolgon átmentem már, amit leír, érzem, mi az, amit meg tudok valósítani, mi az, amit nem. Tudom, megint ellenkezek, pedig nem…

Mindegy, most ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése