Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Április 30.


Április 30.


Időnként valahogy megtisztul az ember, mint a természet, amikor a friss szél elviszi a súlyos felhőket, kisöpri a nyomott levegőt, a fullasztó párákat: éppolyan kevéssé magyarázható e belső kiderülés és napsütés is, mint ezek a természeti jelenségek.
Kertész Imre

                                        



Holnap május kezdődik. Végre az időjárás is ezt igazolja, olyan szépen süt a nap és a szabadnapnak köszönhetően a madárcsicsergést engedem be az ablakon. Az emberek többsége nem siet, és nem rohan most sehova, néha hallatszik csak egy-egy motor vagy autó hangja, egy redőnyhúzás a szomszéd házakból, sietős léptek, szóval hallgatom a hangokat. A reggel hangjait.  Hétfő van, egy zsúfolt hét kezdete. A zsúfolt nem is nagyon találó, mert lesznek levegősebb napok, a naptárra pillantva, viszont eseménydús lesz. Ez az. Ez a megfelelő. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése