Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Október 08.

Október 08.

 Annyi áldást hozhatunk a saját életünkbe pusztán azáltal, hogy észrevesszük: sosincs késő. Mielőtt elfordítanád a mai nap lapját, köss egyezséget magaddal, hogy kibontod a szalagokat, és felnyitod az élet adta ajándékok csomagjait. Tégy mindennapos dolgokat különlegesen. Légy egészséges, reményteli és boldog! Élj teljes életet ezen a földön, értsd meg a való világot, és kívánj minden hulló csillag láttán! S ne feledd el, mindennap mennyire különleges vagy.
Douglas Pagels

Igen, élem az életem és remélem immár a jó úton, ami abszolute nem sima és könnyű, de tetszik. Remélem, maradok ebben az irányban, majd ha már szabad is beszélni a dolgokról, akkor bővebben kifejtem.   Még mindig zavar persze, hogy nem látok tovább heteknél, nem látom biztosítottnak és biztosítva a dolgaim, de meg kell tanulnom hagyni, hogy a dolgok follyanak a maguk medrében. És minden időben érkezik, csak kell hozzá a türelem.... Hát igen... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése