Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Augusztus 25.


Augusztus 25.
 Komoly erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk az emlékezetünktől, de ha ez sikerül, elkezdünk ráébredni, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk. Itt élünk, ebben az óriási testben (...), amiben benne van minden megoldás és minden probléma. A lelkedet látogasd meg, ne a múltadat.
Paulo Coelho

Így kellene…. Érnek meglepetések és boldogsággal tölt el, hiszen, igazolják a hozzáállásomat!! Azt csinálni, amit szeretek, úgy, ahogy szeretem! Így kellene… Nekem is , és jön az örökös, DE…Hogy az ember esendő, és elveszíti hamar a reményét, hogy megadja magát a vereségnek…. Bolond szokás.. Mondjam, hogy tipikus magyar szokás? Azonnal kétségbeesni, majd eltemetni magunkat nyomban, megsiratni saját koporsónk mellett magunkat, és fürdőzni a gyászolók könnyeiben. Igen, ez mind könnyebben működik, mint gondolkodni, megemberelni magunkat, összeszorítani a fogunkat és felkelni. Mert kell… Így kellene…. Milyen igazuk van azoknak, akik azt mondják, keményebb legyek. Nos ez a keménység pedig a stílusomra vonatkozik. Távol áll tőlem, mert szeretek mosolygós és kedves lenni az emberekkel. De igen, veszem észre, hogy kihasználják. És nagy ívben, tesznek rá. Majd jót nevetnek és a saját serpenyőjükbe tudják bele a hasznot. Legyen az anyagi, lelki, bármilyen. Ezen kellene változtatnom és…  Állj!!!…  Ezen változtatok és így teszek! Tudom, hogy a saját magam dolgát könnyítem meg. Nos, próba szerencse!!!! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése