Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Augusztus 09.


 Augusztus 09.

Ha valamit szívvel-lélekkel csinálunk, akkor megsokszorozódik az energiánk, szinte kifogyhatatlanná válik. De ha kételyeink vannak, és nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor szorongani kezdünk. Az a fizikai és érzelmi energia, amelyet a szorongás emészt fel, elképesztő mértékű.
Helen De Rosis
Van energia és van kétely is. Tulajdonképpen, ha jobban magamba nézek, talán elkényelmesedés is van. Igen, nekem kell még több dologban áldozatot hozni. Legalább is erről szólna a fáma.  Bár nincs fix lóvé, útiköltség, ez már egyfajta áldozat. Persze, tudom, türelem. Tegnap is olyan helyzetbe csöppentem bele, amitől úgy leizzadtam, mint egy ló. Mert hiányos volt a tudásom. De ezeket csak a saját bőröm tapasztalásain keresztül tudom meg. Hallgatóként nem ugyanaz a feeling.  J  Tervezek, persze a továbbiakra is. Csak szétszakadni nem szeretnék, majd lassan beleszokok. A „másik” dolgomat biztosabbnak hiszem, az viszont menős… Óóóóóó trallala, hol a zene? Elvész? Mert azt sem szeretném…  Nos, majd kiderül, mi az, amit ki tudok hozni magamból. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése