Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Augusztus 13.


Augusztus 13.

Összeomlani akkor, amikor eljön az igazság pillanata, hagyni, hogy az ellenfél lélektani hadviselés révén felülkerekedjen, kétségbeejtő játékkal önmagadra mérni vereséget - ez milliószorta szánalmasabb, mint versenybe szállni, és annak rendje és módja szerint alulmaradni.
Darren Shan

Korán ébredtem, ötkor…. Olvasom ismerőseim bejegyzéseit. Egyikük önmagát okolja, mert nem tud megfelelni az elvárásoknak. Jó, még fiatal, de már ilyen kétségek gyötrik. Mert ilyen társadalomban élünk, ahol azt látja, szülei hajtanak, és mégsem mennek egyről-kettőre, elveszti állását egyikük, nem fizetik ki a bérét…sorolhatnám. A másiknak elvitte a bank a házát, mert nincs munkája, csak hitele és nem tudta törleszteni. Az már a kutyát nem érdekelte, hogy viszont van két gyereke. Ilyen világot élünk. Szánalomra méltó, és elkeserítő. Annyira szeretnék segíteni ilyenkor. Van, akinek sikerül is. De némely ember, sajnos saját magán sem hajlandó segíteni, a külső tényezőket meg főleg nem fogadja el. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése