Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Május 09.

Május 09.

Nos, már megértheted, mennyire kevés értelme van azt tanácsolni a feszült embereknek, hogy lazítsanak, ha nem tudják, milyen érzés a "nyugodtság". De ha már egyszer megtapasztalták a mély ellazultság állapotát, akkor van viszonyítási pontjuk; akkor már könnyebben észreveszik a feszültség megjelenését, és lépéseket tehetnek elengedése érdekében. És ha már tudod, milyen érzés az igazi egyensúly, elkezded észrevenni, hogy mi billent ki az egyensúlyodból életed bármely területén; ez automatikus jelzésként szolgál számodra, ami visszatérít önmagad központjába. Az Egyensúly Törvényét kiegyensúlyozatlanságaid felfedezésekor alkalmazod.

Dan Millman

Az elmúlt napok margójára:

Volt egy születésnap, amelyen rengeteg jókívánságot kaptam, felemelő érzés volt!

Még akkor is, ha esetleg aki írta, elmegy mellettem az utcán. J Akad ilyen is.

Aztán voltam kicsikét énekelni is egy templomi esküvőn. Elmondhatom, szép volt, megint elég bizalmatlanul mentem oda, pedig semmi okom nem volt rá. Szóval, menne minden ilyen simán, szépen, tényleg feleslegesen túlaggódjuk a dolgokat, mondhatnám, édesebb utána siker?

Hülyeség. Csak a mai világban tényleg annyi megerősítés szükségeltetik ahhoz, hogy reményteljesen gondolkodjunk, viselkedjünk és cselekedjünk. Pedig nagyon fontos az előrelépés szempontjából. Érzem, és tapasztalom, hogy visszafelé mozdulok olykor. Sűrű hetem lesz, hála Istennek, tényleg örülök neki, ugyanakkor megint ott van az a rusnya félelem is. Huss!!! El vele, jó messzire!!! Nicsak, még a nap is kukucskál valahonnan a felhők mögül, ébredezik! Éljen!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése