Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Április 6.

Április 6.

Jogod van az élethez, éppen úgy, mint a pillangónak. (...) Jogod van szabadon gondolkodni a világ dolgai fölött, szép és csúnya, jó és rossz között választani. Jogod van bátornak lenni és őszintének. Becsületesnek, igaznak. /Wass Albert/

Múlnak a napok. Igyekszem töltődni, ami lassan megy. A megingott, elveszett hitet nagyon nehéz újraépíteni. Iszonyatos módon akarni kell. Az akarat bennem van. Az utálatos szó, a „körülmények”, bár azt mondják, magunk alakítjuk, azért nem egészen így van. Szóval a körülmények oly sokszor belerondítanak az elhatározásainkba, és az elképzeléseinkbe. Tudom már azt is, hogy meg kell tanulni elfogadni, hogy mindennek oka van. Meg kell találni onnantól kezdve azt, ahogyan tovább arról a pontról. Ezt is felfogom ésszel. Csak amikor az ember lelke érzékenyebb az átlagosnál, amikor a szép is és a csúnya is könnyet tud csalni az ember szemébe, ugyanúgy, ahogy a jó valamint a rossz is, akkor icipicivel nehezebb könnyedén elfogadni a dolgok menetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése