Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Április 21.

Április 21.

Imádom a barátságos embereket - tudod, aki felemeli a kezét, amikor előreengeded a zebránál, akivel összenézel, és egymásra mosolyogtok, amikor egy vallási fanatikus imára fakad a metrón, aki szól, hogy "leejtettél egy ötöst", amikor leejtettél egy ötöst -, szóval azokat, akik egy csöppnyi boldogságot árasztanak, mert noha tudják, hogy a mindent átható ellenségesség érthető, de tudják azt is, hogy nem kötelező. És kevés van belőlük.

Anna Maxted

Che sara,che sara,che sara

Che sara della mia vita chi lo sa!

So far tutto o forse niente

da domani si vedra

E sara, sara quel che sara.

Mit remélsz? Gyermekkorom slágere.. ….

Idézem: Mit remélsz, mit remélsz, mit remélsz? Mondd az életedtől mégis, mit remélsz? Talán mindent, talán semmit, de ha győz a józanész, többre mész, és nem lesz oly nehéz…..

Mosoly! Fizetés, tegnap. Hurrá! ....

Jótétemény… letudva, akarva-akaratlanul... Ezért béke a lélekben. Pillantás félreértelmezve (?), avagy mégsem, ebből kifolyólag levélírás, válasz, majd ezt követve beszélgetés… Vége rossz irányt képezve, számomra meglepetést okozva. De nagyon-nagyon. De nem ítélek le senkit, csak elcsodálkozom, hogy valaki Istenfélő emberként olyat mond, hogy te itt már ne bízz senkiben? Ne higgy, és ne remélj? Én azért remélek és hiszek, valamint bízok. Majd még előtte falnak is néztek, majd fellökve, köszönésem sem fogadva… Elgondolkodtat… ja és hogy én beszéljem meg az illetővel? Én nem bántottam őt véleményem szerint, csak mást gondolok. Na, ez a bűnöm. Meg az, hogy elvégeztem mások helyett a munkát. Micsoda szégyenletes cselekedet! J

Mindezeket leszámítva, most olyan mosolygós béke van bennem, tegnap beszélgetés egy „új” barátnéssal. Őt érdekelte, mi van velem. J És engem is, hogy vele mi történik. Véletlen vagy nem véletlen beszélgetések és találkozások! Nosza! Magamhoz ölelem a világot kedvem van! J

1 megjegyzés:

  1. Szia Marcsikám!
    Ne ítélj, hagyd az ilyen embereket. Ez a volt, van lesz kategória....
    Inkább azt lásd meg, ami jó, ami szép, ami Téged boldoggá tesz, ami érted van.
    Emberek jönnek, mennek életünkben, de Te mindig megmaradsz.
    Higgy magadban, jó lelked van, szép amit csinálsz, amiért küzdesz.
    Maradj ilyen!!!!!!!

    Nekünk, akik szeretünk :)))))

    VálaszTörlés