Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Május 30.

Május 30.

Rég eldőlt már minden, mint mindig. Legföljebb nem tudunk róla, és a látványos végjelenetet összetévesztjük a döntéssel, amely pedig már rég némán megszületett, hónapokkal azelőtt.
Erich Maria Remarque

Tesóm! Gratulálok ahhoz, hogy ma úgy vizsgáztál, hogy ahogy kevesen!!! Szakmából, mesterségből, tudásból, kitartásból, példamutatásból színjelesre!!!! Én büszke vagyok Rád!!!

"Az egy családból, egy vérből született gyerekeknek, akik osztoznak első benyomásaikban és élményeikben, van valamiféle sajátos örömforrásuk, amelyet semmilyen későbbi kapcsolat nem pótolhat; s csak hosszas és természetellenes elidegenedés, semmilyen későbbi kapcsolattal nem igazolható szétválás lehet az oka, ha a legkorábbi vonzalom drága maradványai végképp kivesznek belőlük. Sajnos, nagyon is gyakran így történik. A testvéri szeretet, amely néha szinte mindennél többet jelent, máskor a semminél is rosszabb."

Jane Austen

Mire Ő:

Tudod, a gyémánt ott van a föld mélyén, saját magának ragyog, még fel nem fedezik, ki nem ássák. És ha egyszer a felszínre kerül, akkor mindenki a legtöbbet akarja érte adni, mert tudják, hogy mekkora érték. Én úgy gondolom, végre be tudtam szállni a kasba, ami éppen felfelé indul. De az is lehet, hogy örökre a föld gyomrában ragadok és a ragyogás csak saját árnyékom marad! Azért Goooooooo!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése