Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Június 18.

Június 18.

Az benne van a bölcs könyvekben, hogy szeress meg higgy meg örvendj meg légy boldog - de a "hogyan" az nincs! "Szeresd az ellenségedet!" Ezt értem. De hogyan, ha egyszer utálom és gyűlölöm? "Légy boldog!" Hát persze. De hogyan, ha boldogtalan vagyok és kétségbeesett? "Ne félj!" De hogyan, ha szüntelenül szorongok, és be vagyok tojva?

Müller Péter

‎"Minden egyes tapasztalás magában hordozza az ajándékait. Minden tapasztalás két tanítást biztosan ad neked, önmagadról. Az egyik tanítás megmutatja számodra, hogy az adott tapasztalásban mi az, ami nem kedves számodra. A másik tanítás lehetővé teszi, hogy újra kiválaszd az Univerzum végtelen tárházából azokat az értékeket, amelyek számodra fontosak, és kérd őket. A tapasztalás által újra átgondolhatod, hogy ki vagy, és ki akarsz lenni. Így válsz a tapasztalásokon keresztül önmagad megalkotójává." Arató Mónika

www.TeljessegViraga.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése