Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Március 21.

Március 21.

A kapcsolatok, amelyekre az életünket, a személyiségünket építjük, nem véletlenszerűen adottak, hanem szabad választás tárgyai. Joggal érezhetjük magunkat közelebb egy baráthoz, mint, mondjuk, egy szülőhöz. Előfordulhat, hogy valaki, aki a múltban elárult minket, része lesz a jövőnknek, amit együtt építünk.
Jodi Lynn Picoult

Ma van a tavasz első napja. Ehhez képest hűvös, csak 2 fok van kint. Azért minden nappal közelebb kerülünk hozzá, remélem, hamarosan tényleg tavasz lesz!!! Szeretem ezt az évszakot, bár évek óta csak alig-alig van szerencsénk benne. Elhúzódik a tél, és utána azonnal nyár lesz. Vagy csak én látom annak, nem tudom. Emlékszem, gyermekkoromban olyan hosszú, szép tavaszok voltak, anyák napjára minden tele volt tulipánnal, orgonával, nefelejccsel, gyöngyvirággal, ma hamar elnyílnak ezek a virágok. Nem is érik meg május első vasárnapját. Milyen sokszor „loptam” az anyukámnak virágot! J Mert virágot lopni nem bűn! És ezek majdnem mindig kihajoltak a kerítéseken felém! Majd amikor egy kis pénzem is volt, akkor vettem neki a szomszéd néniktől! Istenem! Amikor megláttak, olyan szeretettel fogadtak! Ma meg elrohanunk minden mellett. Lehet, hogy a tavasz mellett is. Pedig nincs is szebb látvány a szirmaikat bontogató fáknál, amikor fehér és rózsaszín virágokkal vannak tele! És az illat!!!! A tavaszé, a melegé! Ma van a tavaszi napéjegyenlőség, a csillagászati tavasz kezdete. Legyen a lelkünkben is! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése