Powered By Blogger

Magamról

Saját fotó
Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.(Douglas Pagels) Szeretnék idézetekkel, dalokkal, gondolatokkal segíteni. Bárkinek, aki úgy érzi, soraim mosolyt csalnak az arcára.

Január 12.

Január 12.


"Úgy éld minden napodat, mintha az volna az utolsó" - ezt szokták tanácsolni, de őszintén, kinek van erre energiája? Mi van, ha esik az eső, vagy ha az embernek kicsit nyomott a hangulata? Az egész valójában teljesen kivitelezhetetlen. Sokkal jobb, ha egyszerűen csak megpróbálsz jó, bátor és vakmerő lenni, és nyomot hagyni magad után a világban. Nem kell teljesen megváltoztatni a világot, csak azt a kicsit, ami körülötted van. Mondjuk változtasd meg az emberek életét a művészettel! Becsüld meg a barátaidat, maradj hű az elveidhez, élj szenvedélyesen, élj teljes és jó életet. Tapasztalj új dolgokat. Szeress és szeressenek viszont, ha lehetőséged van rá.
David Nicholls

Hétfőtől van munkahelyem, hivatalosan. Ez január 16. Hivatalosan megváltozik az életem. Változás.
  Hát kéremszépen… Tulajdonképpen eláll a szavam, és azt kell mondjam kibekkeltem.  Nem, nem akarok visszatekinteni, hátra, csak előre. Volt, szép volt, múlt. Elég arra gondolnom, hogy a fejemben mik is fordultak meg az elmúlt évek során…
Nagyon érdekes… Amit nem nagyon akartam, vagy szerettem volna, vagy szajkóztam,, hogy nem szívesen csinálom, az csak kicsit van jelen. Amit szerettem volna, csak az önbizalom még mindig nem elég, az emiatt ugyan jelen van, de több kell. Amire rátermettnek érzem magam, az most adott.
Vagyis,  kesze-kusza szavaim bizonyítják, hogy a gondolatok ereje működik.
A többit nem írom le…. Kicsit kezdek megijedni!!  J Oda kell figyelnem nagyon, mert ha egy szekér egyszer elindul!!!!
Változás….. Nem kicsi… Nem fura, mégis egyszerre hihetetlen… Istenem, mennyi mindent hagyok magam mögött, az elmúlt hónapok könnyeit, imáit, sóhajait, viszontagságait…sorolhatnám.. Nem oldódik meg minden persze egyből, csak ismét sikerült egy lépés…. Köszönöm….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése